2671092235 Ληξούρι, Κεφαλληνίας mosxop@hotmail.gr
hero image
Αφοί Μοσχόπουλοι Ο.Ε.
Δομικά Υλικά - Είδη Υγιεινής - Πλακάκια - Χρώματα
- Μονωτικά - Υδραυλικά - Ηλεκτρικές Συσκευές - Ληξούρι Κεφαλληνίας 

Η Εταιρία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. έχει ως κύριους κλάδους τα οικοδομικά υλικά, τα ειδικά δομικά υλικά, τα βότσαλα και τις ψηφίδες, τα χρώματα και τα επαγγελματικά εργαλεία, ηλεκτρικά και οικοδομικά. Συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε τις κορυφαίες εταιρείες  παραγωγής και κατασκευής υλικών με κριτήριο την αξιοπιστία, τη λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, το σεβασμό προς το περιβάλλον στην καλύτερη τιμή σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα… Τα πάντα για την δόμηση!

Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 6 φορτηγών. Η μεταφορά και η παράδοση των παραγγελιών σας γίνεται στο χώρο του εργοταξίου σας, με γερανοφόρα οχήματα (για παράδοση υλικών έως και 7ο όροφο οικοδομής), παπαγαλάκια, ανατρεπόμενα φορτηγά (χωρητικότητας από 5 έως 22 κυβικά), φορτηγό μεταφοράς ασβεστοπολτού χωρητικότητας 13 κυβικών.

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες τάσεις της δόμησης εξελισσόμαστε διαρκώς, προσθέτοντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας, το οποίο έκτος από πληθώρα ιδιωτών αριθμεί πάνω από 1000 ενεργούς επαγγελματίες (τεχνικές εταιρείες, οικοδομικές επιχειρήσεις, αρχιτέκτονες , πολιτικούς μηχανικούς , εργολάβους οικοδομών και τεχνίτες).